Referencer Fra Virksomheder

Mindfulness skal for mig helst være på det lavpraktiske plan, så jeg kan anvende det i dagligdagen og høste frugten deraf. Jeg vil gerne bruge Mindfulness til at kunne være mere nærværende og tilstede i nuet samt at lære at kunne få tanker til at “flyde igennem” uden at de “sætter sig”, fx når man har en de dage, hvor alting driller og har flere negative tanker end positive.
Efter Mindfulsolutions introduktionskursus på vores arbejdsplads, er vi i princippet blevet klædt på til selv at lave et Mindfulness forløb, for vi har fået værktøjer og viden til at implementere det i hverdag og på jobbet. Jeg tror dog, det er de færreste – inkl. mig selv – der i starten er i stand til at holde fast i træningen. Jeg tror, man skal vælge opfølgningen også, et 6-8 ugers forløb, hvor vi bliver fulgt og holdt oppe af mindfulness-coachen. Jeg vil anbefale et mindfulness-kursus ved Mindfulsolutions til enhver, jeg kommer til at tale om emnet med.

Jens Holdt, Marketing, IT og Kvalitet, Nordtec-Optomatic A/S, Ikast

Tak for et godt mindfulness foredrag.
Jeg synes, det var en rigtig god øvelse, jeg fik med hjem.
Jeg føler mig stadig meget afslappet i kroppen efter øvelsen “Rens Nuet”, og jeg påtænker at bruge den aktivt i min hverdag, nu hvor jeg også har fået den på audio.

Michael Falker Walther, revisor, cand.merc.aud., Partner Revision

Vi har haft et mindfulness-forløb med Liselotte Ellegård fra MindfulSolutions på vores arbejdsplads, Kvadrat A/S.

Jeg er blevet bedre til at bevare overblikket, arbejde struktureret med én ting ad gangen  og lukke af for “støj” både arbejdsmæssigt og i mit privatliv –  har fået mere energi til familien osv.
Jeg har lært, hvor vigtigt det er at finde ro i hverdagen – at tage små time-outs – det giver så meget mere på lang sigt.
Kurset gav mig også det vigtige at få lov til at relatere mindfulness til mig selv og min egen situation, både arbejdsmæssigt og privat.

Jeg vil anbefale MindfulSolutions til alle, som jeg ved arbejder i virksomheder med stort arbejdspres.
Men også eksempelvis nogen, som jeg ved kæmper med et sygdomsforløb – enten selv eller et nært familiemedlem.

Henriette Tønnesen, Sales Coordinator, Kvadrat A/S