Er du klar til et positivt skift? En række nye manifestationer venter på dig!

Ved Liselotte Ellegaard: Uddannelsesleder • Meditationslærer –  trænet ved “privat munk” gennem 23 år • Forfatter • Educational Psychologist • Certificeret business- og succescoach i USA • Psykoterapeut • Markedsføringsmentor • Har udviklet tre uddannelser og to efteruddannelser • Egen business siden 2010

Giv dig selv 3 uger

… og jeg viser dig, hvordan du kan transformere enhver negativitet:

Træd ind i 5D bevidsthedens kraft
Dit springbræt til selvhealing, manifestation og succes

Den fulde pris er 2.500 kr. Du er med for 1.195 kr. Start når du vil

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

FÅ POWER MANIFESTATION SCRIPT OG VARM OP TIL ASCENSION

Når du tilmelder dig, modtager du nyhedsbrev med vigtig info om forløbet, invitationer til gratis webinarer, masterclasses og eksklusiv info om kurser, forløb, rejser og uddannelse. NUL SPAM. Du kan afmelde dig når som helst.

Ved Liselotte Ellegaard: Uddannelsesleder • Meditationslærer –  trænet ved “privat munk” gennem 23 år • Forfatter • Educational Psychologist • Certificeret business- og succescoach i USA • Psykoterapeut • Markedsføringsmentor • Har udviklet tre uddannelser og to efteruddannelser • Egen business siden 2010

Test dig selv: Genkender du nogle af de her “symptomer” og forandringer?

 • Trykken i tindinger eller panden, kriblen på toppen af hovedet, farvede kugler for øjnene, ekstra hjerteslag?
 • Du har indre gaver, som vil ud i verden, men du er lidt tilbageholdende med at vise og beskrive dem?
 • Påfaldende mange relationer mister mening for dig, som om der er “et gap”, og I ikke helt når sammen?
 • Du har længe gået med følelsen “der skal ske et skift”, og at “noget ikke virker for dig” mere?
 • Hvis du har en virksomhed, er salget måske gået i stå, eller det du sælger, er ikke helt dig mere?
 • Ændrede søvnmønstre, hvor du vågner i nogenlunde samme tidsrum hver nat?
 • Du har en dyb længsel efter at “komme hjem”?
 • Du har taget på i vægt uden at kunne pege på gængse årsager?
 • Du mærker en indre kalden efter at møde spirit mates, sjælekontakter, inspirerende mennesker?
 • Du er træt af at arbejde meget, at opleve små resultater og søger efter en helt ny og let måde at bidrage på?
 • Du har været gennem så meget udvikling og turbulens, at det næsten ikke kan passe, at det er sket i ét liv?
 • Du er så mæt af den her dimension af drama, negativitet, lavfrekvente følelser, overgøren, tidspres, stress
 • Du har længe oplevet tegn som 11.11., 333, symboler og synchronicitet?

  Hvis ja, kan det være, at det faktisk er ascension symptomer

  Ascension betyder opstigning til højere bevidsthed. Det er en slags “udviklingsrejse”, som alle mennesker er på, uanset om de ved det eller ej.

  Det fantastiske ved den bevidsthed, der åbner sig, er, at den er så fuld af lys, kærlighed, glæde, leg og skaberkraft, hvilket igen leder til abundance, selvhealing, nye inspirerende kontakter, du svinger med, ting der lettere og hurtigere falder på plads i dit liv, succes med det, du har en passion for, nye evner og meget mere.

  På vejen dertil har du nok også opdaget, at spirituel udvikling ikke bare er en romantisk oplevelse.

  Jeg har, efter 10 års bevidst arbejde med ascension, valgt at lave en ny slags meditationsforløb. Fordi der er for lidt vejledning og viden om de udfordrende overgange, mennesker går igennem fra det ene bevidsthedsniveau til det andet. Selvom det er fuldstændig magisk og fantastisk, kan det aktivere ekstreme udfordringer på alle planer for et menneske.

  Jeg føler det som et kald at hjælpe andre med at lande i det nye, så de økonomiske, følelsesmæssige, relationelle, arbejdsmæssige, mentale, kropslige og spirituelle udfordringer kan falde på plads.

  Kender du det, at det er som om, det hele bliver rusket op i på én gang?

  Ét tab af en nær person er nok at deale med, men udviklingsintensiteten i menneskers liv er så høj nu, at det er næsten normalt, at der kommer en stime af store hændelser; skilsmisse, opsigelse, økonomisk udfordring, kundestop i virksomheden, retssag, vennetab, dødsfald… det hele på én gang.

  I andre perioder er der så meget stilstand, at ens eget liv er blevet uigenkendeligt.

  Hvis du oplever nogle af de her fænomener, så bare rolig, der er værktøjer og viden, som får dit system og dine energikroppe i balance, så du kan gribe og rumme det, der netop er essensen af ascension: Dit eget lys, glæden, skaberkraften, gennembruddet…

  Der er en grund til de forskellige “symptomer”. Selv en åbning af et nyt chakra kan midlertidigt “vælte” et menneske, som ikke er i balance. Det kan også give ubehag og smerter, når et chakra er ved at åbne sig på et dybere niveau.

  Lys kan desuden komme i så store doser, at det kan skabe angst, overvældelse, stress og føles som om,  der er noget helt forfærdeligt i vejen…. MEN

  … det ER fænomener, som kan balanceres. De fleste bliver bare ikke vejledt nok (hvis overhovedet) det sted og bliver skubbet ud i unødvendige langvarige udfordringer.

  Det er selvfølgelig Ikke alle symptomer, der handler om ascension, men alle symptomer og sygdomme kan bruges til udvikling, der fører til større bevidsthed, livsglæde og dermed ascension.

  Hvis de her emner taler til dig, så vær med på meditationsforløbet med ascensionrejse. Tilmeld dig lige her eller læs videre og se mere om forløbet og det unikke indhold, du får.

   Awareness:

   Ascension er allerede i  gang, og der er flere måder at gå vejen på

   Hvis du bevidst vælger 5D vibrationen, transformerer du meget hurtigere symptomer og blokeringer, som forhindrer mange mennesker i at føle glæde, healing, retning, momentum, gennembrud og frihed. Flertallet af mennesker er hvirvlet ind i en tilsyneladende uendelig cyklus af drama og negativitet, men det er en cyklus, der kan stoppe.

   Her er, hvad du lærer på ascensionforløbet

   3 ugers opstigningsrejse

   På meditationsforløbet bliver du guidet skridt for skridt

   Du lærer, hvordan du reelt kan bruge 5D-kraften til at skabe, manifestere, opstige til det næste, heale, balancere og styrke dit energisystem, og ja, rent faktisk nyde, at du er her. Selv i perioder, hvor du normalt ville stresse, føle tristhed, tidspres, arbejdspres, økonomisk udfordring og tage den ydre verden for langt ind i dig, så det trækker dig ned igen og igen.

   UGE 1:

   Take off – Bliv indviet i den fantastiske næste del af din opstigningsrejse

   Vi laver et take off til ascensionrejsen med en indvielse til opstigning, undervisning, nye indsigter og en guidet meditation.

   Masterclass uge 1:

   Du vil gå fra masterclass 1 med læring i:

   Spændende ny forskning i meditation, bevidsthedsudvikling og den spirituelle hjerne.

   Indvielse i opstigningens vej og muligheder – Udforsk konceptet om ascension og åbn dig for de utallige muligheder, der ligger foran dig.

   Bliv fri af de begrænsende dele af de gamle 3D kodninger
   som spærrer for glæden, opstigning og 5D.

   Bliv vist den psykologiske fælde #1, der holder mennesker i en tilbagevendende smerte, og som blokerer vejen til ekstase og 5D.
   Med denne indsigt kan du få gennembrud til en mere permanent højere bevidsthed, og dermed en række manifestationer, der venter på dig.

   Optag mere lys i cellerne – Dyk ned i, hvordan du kan aktivere højere lysfrekvenser i dine celler.
   Og hvordan du gør kroppen i stand til at absorbere mere lys – uden at miste balancen.

   Gå frem i verden – Smelt afsondringens ring om hjertet. Opdag den kapsel og ring, som har ventet på at blive brudt, så din gamle drøm og længsel kan få vinger. Tiden er inde.

   Guidet ascension meditation: Den ubrudte søjle af lys
   Du bliver først guidet live i den, og bagefter lytter du til den hver dag i første uge. Meditationen varer ca. 12 minutter.

   Mange oplever glimt af sjælen og aktivitet i nogle af chakraerne. I meditationen træder vi ind i den ubrudte søjle af lys, så den kan rejse sig blidt og roligt i dig. Det ubrudte lys hjælper dig til kontinuerlig wellbeing og til at manifestere, hele og frigøre dig af det, du er færdig med.

   Her kan mennesker, ting og situationer, som energetisk “limer” sig fast til dit energifelt, slippe.

   Workbook med tjekliste uge 1:
   De 60 opstigningssymptomer og energitransformation. Lær om mange flere af de typiske og ofte udfordrende symptomer og forandringer, der kan opstå i din krop, dit parforhold, dit arbejdsliv og andre livsområder under opstigningsprocessen.

   Og hvordan du bedst håndterer og transformerer dem.

   Medlemsgruppen uge 1:
   Gamechanger – Skab det, der har betydning for dig:
   Gennembrud med videnskabelig viden og indsigt, som skaber gennembrud til din egen manifestationskraft.

   UGE 2:

   Blomstring på nye livsområder venter på dig – Lær at mestre længslens kraft

   Vi fortsætter ascension-rejsen. Det bliver en fantastisk ny uge.

   Masterclass uge 2:

   Du vil gå fra masterclass 2 med læring i:

   Neuro videnskabelig forståelse af de fire søjler, som er fundamentet for at leve i både glæde, højt vibrerende sundhed og økonomisk succes, og hvordan ægte 5D-kvaliteter fører dig direkte dertil.

   De spirituelle døre – forstå betydningen af, at døre åbner og lukker sig i menneskers bevidsthed, og hvordan alting sker med lethed, når du går ind ad de døre, som er åbne allerede. Og omvendt.

   Bliv vist psykologisk fælde #2 – få kastet lys på det psykologiske “monster” i alle mennesker, som er bange for lyset, og hvordan du kan transcendere det i dig og dermed blive fri til opstigning.

   Brug længslens kraft – Gaver, talenter og blomstring på nye livsområder ligger og venter på dig. Få de nye kvaliteter frem i dig og brug dem og træd for alvor ud af 3D energi.

   Guidet ascension meditation 2: Balancer og styrk dine energikroppe
   Du bliver først guidet live , og bagefter lytter du til den hver dag i anden uge. Meditationen varer ca. 12 minutter.

   Meditation på ren livsenergi fra kilden – sådan får du livsenergi-hjulet til at styrke din fysiske krop og alle dine energetiske kroppe, som skal være i balance for at rumme og nyde din ascensionrejse i dit liv.

   Workbook med tjekliste uge 2:
   Du får en inspirations-madvareliste med positiv livsenergi. Og en indsigt i mad uden livsenergi og mad, der direkte ødelægger energi.

   Der er ingen forbud, ingen restriktioner, der er, hvad du selv mærker, gør dig godt. Madvarelisterne er for at hjælpe dig til opstigning meget nemmere, hvis du føler dig udfordret fysisk. (Det har hjulpet mig af med en serie af symptomer som halsbrand, synsforstyrrelser, svimmelhed m.fl.)

   Medlemsgruppen uge 2:
   Du vil blive introduceret til en sjov ny manifestationsteknik, så du kan gøre det nye, du vil skabe, til virkelighed. Teknikken er delvist videnskabeligt orienteret og delvist erfaringsbaseret.

   UGE 3:

   Integrer og udfold det nye

   I uge tre integrerer vi det hele, så du kan runde 2023 “on a high note” og fortsætte din rejse ind i 2024 og frem med ny energi, højt til himmelen, mere nærvær, større 5D bevidsthed, styrket lyskrop og handlekraft.

   Masterclass uge 3:

   Du vil gå fra masterclass 3 med læring i:

   Videnskabelig forståelse af de højeste frekvenser, og hvordan du kan leve i de højeste energier hele tiden i din hverdag. Og hvordan du hurtigt aktiverer dem og finder ind i dem, hvis du føler lav energi.

   Mellem to verdener – forstå dig selv og håndter den naturlige mellemfase, du er i.

   Udforsk din unikke rolle i den kollektive opstigningsproces og lær, hvordan du kan bidrage til din egen, dine kæres, jordens og menneskehedens udvikling – og hvad du kan gøre, når dem, du holder af, ikke er klar til den udvikling, du selv er klar til.

   Bliv vist psykologisk fælde #3 – søgen efter opfyldelse og spærring af opfyldelse, og hvordan du transcenderer.

   Gudindevejen – er en virkelig vej og den største opfyldelse – Velkommen til din dybeste og mest gennemtrængende opfyldelse.

   Guidet meditation 3: Tap ind i 5D frekvens via magisk kraftsted på jorden
   Du kommer med på en guidet travel til ét af 7 kraftsteder på jorden med en energi, hvor du nemmere kan tappe ind i 5D og forstærke din kontakt til det guddommelige.

   Workbook med tjekliste uge 3:
   Du får en liste og beskrivelse af 7 kraftsteder på jorden, hvor jeg har været, så du kan tappe ind i de forskellige vortexes og styrke din fortsatte ascensionrejse.

   Du kan rejse til de ekstremt smukke steder rent fysisk eller i dine meditationer. Energien er tilgængelig lige meget hvad.

   Medlemsgruppen uge 3:
   Få indfanget dine højeste prioriteter for 2024 og få et powerfuldt værktøj til at hæve dig over tid og fysiske love, så du kan få det, som reelt har betydning, til at manifestere sig.

   Du er her af en grund, og der er et formål med, at du føler glæden ved at udleve dig selv og dine drømme.

   hvad har tidligere kunder på min uddannelse sagt om at få meditativ guidning

   Eleonora Bernsted

   Det er helt vildt, hvad jeg har fået ud af meditationerne. En af de største gevinster har været balancen mellem mine tanker, følelser og kropsfornemmelser. Jeg er blevet i stand til at sortere, så jeg ved, hvordan jeg vil handle på opgaver. Så er der selvfølgelig den fantastiske daglige pause KUN TIL MIG! Den giver mig ro, overskud og tid til bare at være. Jeg er i virkeligheden bare helt vildt taknemmelig!

   Gitte Skjold

   Min energi og mit overskud kom tilbage. Da jeg startede på Liselottes meditationer var jeg sygemeldt med stress og havde brug for, at finde mig selv igen. Jeg havde aldrig prøvet at meditere før og syntes, det var svært i starten. Jeg fulgte øvelserne og stille og roligt begyndte min krop at falde til ro. Min energi og mit overskud kom tilbage, og det er jeg så taknemmelig for.


   Kate Rohde

   At lytte til Liselottes meditationer giver mig en dyb indre ro. Mine issues sætter sig som uro eller direkte smerte i maven og jeg oplever, at dét at meditere får maven til at falde til ro igen. Når uroen overtager min krop, mine tanker og mit sind, er det så vigtigt med de her redskaber. Tidligere har jeg ikke kunnet finde tiden eller roen til at meditere (læs: har ikke prioriteret det…..for “uha – jeg havde jo sådan en travl hverdag”….!) men nu NYDER jeg min MIG-tid og véd, at lige præcis det, at prioritere det højt, er det, der giver mig overskud.

   Jeg har fået kontakt til en roligere, velafbalanceret, reflekterende og mere autentisk udgave af mig selv via øvelserne. Jeg er blevet bedre til at sige “pyt”. Jeg føler, at jeg er nået ind til kernen af mig selv.

   Alice Bokan

   Fra modstand til bedste ven!
   Da jeg startede i forløb havde jeg en modstand mod meditation generelt set. Men fordi jeg havde hårdt brug for redskaber, til at komme ud af den ubehagelige situation, jeg var i, så tog jeg alligevel imod alt, hvad jeg blev budt.

   Jeg brugte øvelserne i det tempo, vi sammen fandt passede til mig. Ikke for meget, og ikke for lidt. Jeg skulle som noget helt nyt lære at mærke efter…

   Det byggede sig ligesom op som ugerne gik, som om jeg blev mere og mere forbundet med det øvelserne gjorde ved mig. Og idag er det mit bedste redskab jeg kan trække frem, når jeg har brug for at komme ind i min egen ro og centrere mig, om det jeg laver/de valg jeg skal tage, og som løbende “motion” for min krop, mit sind og min sjæl.
   Jeg er idag rigtig glad for, at jeg traf et valg om at gå imod min modstand på dette, og tillod at være åben for hvad/hvem der ville hjælpe mig.
   Meditatioerne var helt sikkert en vigtig åbning for mig. Jeg vil i øvrigt tilføje at øvelserne, hvor der mærkes efter i krop og sanser, er dem jeg aller bedst kan lide fordi jeg er meget på hele tiden med mine sanser, de er meget på overarbejde særligt i pressede eller uvante situationer. Men det kan jeg bedre takle nu hvor jeg bruger disse øvelser. Så det at lade min bevidsthed falde helt naturligt på min krop og sanser i stedet for at bremse dem, lade dem få plads og et øjebliks og ro… giver overskud til at gå ud i hverdagen igen.

   Enyah Torsbakke

   Liselottes meditationer har været med til at hjælpe mig ud af medicin. Jeg begyndte at sove bedre, og faktisk er den “sorte sky”, der hang hen over mit hovede væk. I dag er jeg selvstændig, hvilket jeg for nogle år siden ikke troede var muligt.

   Birte Lenander

   Effekten er ligesom at blive løftet til en anden energi. Jeg har fået mere lethed, klarhed og tydelighed og går ikke på kompromis med at være mig.
   Jeg står i min styrke og er nærværende og sætter mine grænser. Liselottes meditationer har i det hele taget haft en positiv indvirkning på mig og mit liv, og jeg kan mærke, det også har indvirket på mine relationer.

   Anette Madsgaard

   Efter at meditation er blevet en del af min hverdag, har jeg oplevet at få så positive gevinster i mit liv, så mange at jeg næsten ikke kan huske, hvordan det var før. Og tænk sig!!!! Det er kun knapt et år siden jeg startede. Jeg har oplevet en fornemmelse af at være bevidst om, at mine sanser er mere skærpede…. Jeg ser alting i et andet lys, jeg hører nogle lyde, som var det første gang, jeg dufter duftene anderledes, og mine fysiske og mentale tilstand er meget anderledes end for 1 år siden. Jeg er blevet meget bedre til at se/mærke, hvornår et gammelt handlemønster træder ind i min hverdag. Og pludselig har jeg et valg, om enten at give det lov til at være der eller ændre min handling til et mere bevidst valg Altså kører tingene pr automatik, eller er mine handlinger af bevidst nærværs karakter. Jeg har fundet ud af at tanker kun er tanker, og dem behøver jeg ikke nødvendigvis at agere ud fra. For det er ikke sikkert at de indeholder “sandheden”. Min indre ro er et helt andet kapitel. Jeg kan mærke, at jeg udviser større ro i pressede situationer, og handler ikke bare i affekt. Nej, jeg benytter mig af lige at stoppe op (være et sekund foran) og tænke mig om, så mine handlinger er mere velovervejede. Og egentlig finder jeg ud af i det øjeblik, om jeg overhovedet skal handle. Jeg er dybt taknemmelig for at have givet mig selv den mulighed for at starte på denne uddannelse, uden at vide, hvor jeg ville blive taget hen i løbet af ganske få måneder. Og så helt uden fysisk at rejse 😀 Det burde alle forære sig selv på et eller andet tidspunkt i livet

   Karen Dahl

   Meditationerne jeg er blevet trænet i af Liselotte har så meget betydning. Jeg er kommet så meget mere hjem til mig selv og ind til mit lys. Jeg bruger dem også i mit arbejde med mine egne kunder.

   Min historie: Fra voldsom krise til den vildeste opstigning

   Sommetider skal en krise til, før vi tør følge hjertet, tage lyset til os og gå frem i verden.

   Det er ikke alle, der behøver en krise, men jeg gjorde, for ellers var jeg aldrig gået efter de helt store drømme og visioner i min virksomhed. 

   Her er historien bag og den direkte årsag til, at jeg laver ascensionforløbet

   Klokken var 14, og jeg havde netop afsluttet en session med en ny kunde. Det var tilsyneladende en helt almindelig torsdag i marts. Jeg kunne slet ikke forestille mig, at mit livs mest rystende krise og wakeupcall skulle begynde at udfolde sig om lidt.

   Jeg ville besøge min mor inden weekenden og gjorde mig klar til at hoppe på raceren. Mens jeg cyklede, bemærkede jeg en uforklarlig træthed. Mit hjerte føltes, som om det havde svært ved at holde rytmen.

   Jeg havde prøvet det før, så jeg tænkte, at det nok skulle forsvinde lige om lidt. Jeg tænkte: Det er nok bare det, man kalder en hjertekolbøtte, og jeg har heller ikke fået nok at spise. Måske er jeg bare sulten. Eller er det noget med den session, jeg lige har holdt?

   Jeg spiste hurtigt en banan og cyklede videre, som om intet var hændt.

   I den time jeg sad med min mors hånd i min, slog mit hjerte flere og flere voldsomme ekstraslag. Det fortsatte, da jeg kom hjem, og hele natten.

   Lægen var helt rolig, efter hun havde undersøgt mig: det er det, man kalder for ekstrasystoler. Alle mennesker har dem, og de er i de fleste tilfælde ufarlige. Hvis ikke det er blevet bedre i løbet af de næste ti dage, så kan du få betablokkere.

   Betablokkere? Det skulle jeg ikke nyde noget af.

   Det blev konstateret, at der ikke var noget i vejen – intet forhøjet blodtryk eller andre fysiologiske årsager at spore. Jeg drak ikke kaffe eller alkohol, fik ikke for lidt søvn eller var stresset, og det er ellers det, man mener sætter de her ekstraslag i gang. Med andre ord var årsagen til, at det var opstået, ukendt.

   I løbet af de næste uger var jeg plaget af konstante forstyrrelser i hjerterytmen. Faktisk føltes det nu som elektriske stød, og jeg blev skubbet ud i en fuldstændig rædselsvækkende dødsangst. Jeg var sikker på, at jeg skulle dø.

   De smertefulde tanker var ustoppelige: Hvis jeg skal dø nu, vil jeg ikke komme til at opleve kærligheden igen, skrive bøger eller lave den uddannelse, jeg drømmer om. Jeg er kommet helt hertil i mit liv for bare at gå til spilde. Bare for at eksplodere ud i ingenting. Alle de år, jeg har forberedt mig på at gå frem og skabe den virksomhed, jeg drømmer om, har været frugtesløse.

   Som ugerne gik, tabte jeg mig mere og mere i vægt og sov ikke om natten. Jeg lå hver eneste nat og forsøgte at bevare forstanden, mens kroppen gennemrystedes af angst. En nat overgav jeg mig og ville på hospitalet med det samme. Min brystkasse føltes så tung, at jeg ikke kunne trække vejret frit.

   Jeg pakkede min taske og ringede til vagtlægen, som målte min hjerterytme, mens jeg sad halvt op i min seng. Jeg tænkte, at han straks ville tage mig med. Men der var ingen grund til indlæggelse. Han viste mig en måling af min hjerterytme på en rulle papir. I de ti minutter, lægen var der, skete der ingen ændringer i hjerterytmen, og selvom jeg følte, jeg ikke kunne få luft, var lægen helt rolig.

   Jeg var mystificeret.

   Jeg måtte tage kontakt til min private munk igen.

   Han var også helt rolig og ubekymret over min tilstand.

   Munken gav mig nogle meditationer, som provokerede min angst endnu mere. I en sådan grad, at jeg næsten ikke turde besøge ham nogensinde igen.

   ”Jamen hvorfor har jeg det sådan? Hvorfor?”

   Munkens svar kom som en dyb overraskelse.

   ”Du skal nok komme igennem det. Det er en bevidsthedsudvidelse, du oplever, og ikke stress, sygdom eller sindssyge. Det er en omrokering i det gamle ’jeg’. Det handler om at tage dit lys til dig. Vær din egen autoritet, og vær ikke bange for din egen styrke. På grund af det her vokser essensen mere og mere ud i dig. Du er der allerede.”

   Jeg arbejdede med meditationerne dag og nat i månedsvis, selvom det føltes omsonst.

   En dag skete vendepunktet. Jeg lå på min yogamåtte og hørte pludselig mig selv udtrykke det dybeste og mest inderlige ja til mit kald nogensinde.

   Det var, som om tiden stod stille. Jeg hulkede som aldrig før og lå på gulvet og stirrede. Der var helt stille i mit hoved. Og i mit hjerte.

   Forbløffet og nærmest chokeret rejste jeg mig op. Mit hjerte var faldet helt til ro.

   I mine skrækfantasier troede jeg, at jeg var ved at sige farvel til livet. Jeg var tværtimod ved at træde ind i livet på et helt nyt plan.

   Jeg var i virkeligheden mere bange for lyset i de store drømme og visioner, jeg havde haft, end jeg var for døden. Drømmene og visionerne, var så store, at jeg ikke turde gå frem i verden med den slags budskaber. Jeg ville hellere gemme mig end være synlig.

   Efter lang tids smerte var det, som om jeg blev koblet på en bølge af synkronicitet. Jeg fik mod til at blive selvstændig på fuld tid og handle på min drøm om at lave en uddannelse. Og derfra tog alting fart.

   Den første bølge af mit livsarbejde er nu velgennemført, og der skal nu bygges ovenpå… der skal udvides…. og det sker med ascensionrejsen, du kan være med på i mit nye meditationsforløb.

   Min Faglige baggrund og ekspertise

   • Uddannelsesleder på iværksætteruddannelsen MMC, Mindfulness Master Coach.
   • Meditationslærer – Trænet gennem 23 år ved min private munk.
   • Cand. Pæd. Psyk. fra Educational Psychology studiet, Aarhus Universitet.
   • Speciale i arbejdsliv, neurospykologi og mindfulness og dens virkning på hjernen og medarbejderudvikling.
   • Uddannet stresscoach ved læge Jørgen Lund, Corporate Care, København.
   • Uddannet psykoterapeut ved Cand. Psyk. Niels Hoffmeyer, Skanderborg.
   • Trænet i mindfulnessbaseret-dialog, bevidsthedsudvikling, træning og supervision.
   • Uddannet massør og har drevet min første virksomhed som sådan.
   • Certificeret international succes og business coach, USA.
   • Markedsføringsmentor med 4,5 års træning i USA.
   • Har udviklet 5 uddannelser og hjælper andre med at udvikle faglige og/eller personligt og spirituelt udviklende uddannelser, så de kan sælge pladser.
   • Forfatter til bogen “Sæt dig selv og dit arbejdsliv fri – En praktisk, personlig og spirituel guide til succes som selvstændig”.
   • Arbejder rundt i hele verden og servicerer danske og udenlandske klienter.
   • Driver virksomheden MindfulSolutions.

   Den bedste timing er nu

   Mange oplever, at de ikke ikke har tid nok, men tid ændrer sig, når du mediterer. Det her er dermed den bedste timing til at give dig selv nøglen det bevidsthedsskift, du søger, så du kan begynde at skabe det, du drømmer om: Er det healing af kroppen, er det retning i dit arbejdsliv, er det at udgive din bog, er det kærlighedsforholdet, er det at starte virksomhed? Hvad end det er, så er bevidsthed ikke selektiv … du kan manifestere det, der har dyb betydning for dig… fordi du beslutter det!

   PLUS 2 bonusser (Scroll videre og se!)

   Er du klar til at skabe det skift, du længes efter på 3 uger?

   Det her kan du forvente
   af ascension-forløbet:

   Før: Ascensionforløbet

   • Måske har du udfordringer med fysiske symptomer.
   • Måske er du i en forvirrende spirituel krise.
   • Måske er du “metaltræt” af dit job, men er bange for at sige op.
   • Måske er et betydningsfuldt forhold blevet dybt belastende for dig.
   • Måske er din forretning gået i stå, fordi du ikke har skabt det nye, der vil give dig glæde og kunder.
   • Måske er du overvældet af hæsblæsende livsomstændigheder.
   • Måske er du i tvivl om, hvorvidt du er på den rette vej, og om det, du skaber er godt nok.
   • Måske føler du dig direkte fastlåst i dit liv og din karriere eller virksomhed.
   • ​Måske har du drivet og energien, men ved ikke, hvad du skal.
   • Måske har du oplevet den mest enerverende stilstand i lang tid.

   Efter: Ascensionforløbet

   • Du har en følelse af, at du er på den rette sti.
   • Du føler mere nærvær.
   • Du ved, hvordan du styrker og balancerer din energikrop.
   • Du ved, hvordan du transcenderer symptomer.
   • Du har nye værktøjer og viden, du ikke har haft før til at manifestere.
   • Du har en skridt for skridt proces til altid at finde ind til 5D bevidsthed.
   • ​Du føler dig så bakket op i at bygge og skabe din drømmevirksomhed eller dit drømmearbejdsliv.

   Men det er ikke det hele!

   Af den samme grund som du nyder afterglow, når du har været til en fantastisk begivenhed i dit liv, og du nyder dagene derefter, så får du efter dette forløb …

    2 bonusser!

   Ja, det er rigtigt … jeg er i gang med at give dig så meget  værdi som muligt, så du ikke bare er med på et meditationskursus, men rent faktisk kan fortsætte med at implementere og manifestere det nye bagefter …

   BONUS #1

   Få All Access Pass helt gratis – Alt materiale er dit til evig tid

   Når du tilmelder forløbet i dag, vil du få evigt adgang til materialet.
   All Access Pass plejer at være betalt, men din bonus lige nu er, at det er dit uden ekstra betaling.
   Det betyder, at du kan fortsætte meditationerne, lytte til masterclasses med al træningen, viden og indsigterne plus høre lives igen med manifestationsøvelserne.

   Bekymret for, at du ikke kan være med alle gangene?

   Intet problem, alt bliver optaget, så du kan høre undervisning og meditationer og arbejde med workbooks, når det passer dig.

   BONUS #2

   Du har rettigheden og manuskriptet til at guide andre i meditationerne
   og selv speake dem!

   Du har altså pludselig nogle meditationer, som du kan bruge til at guide andre i dit privatliv eller som freebie eller produkter i din egen forretning. Du får simpelthen manuskripterne til selv at kunne speake og optage dem. Du behøver kun at nævne, at du har dem fra Liselotte Ellegård.

   Her er alt du får, når du tilmelder dig

   Ascension meditations-forløbet

   • ADGANG TIL POWER MANIFESTATION SCRIPT
    Det starter du med sammen med en meditation.
   • 3 X MASTERCLASSES
    En om ugen. Pakket med læring, indsigter, træning, meditationer og vejledning.
   • 3 X WORKBOOKS MED TJEKLISTER
    En om ugen. Viden, vejledning, tips og information, der både inspirerer og virker.
   • 3 X LIVES
    En om ugen. Special ascension & manifestation treat.
   • MEDLEMSGRUPPE
    Community og netværk med andre der tager ascension-rejsen.
   • GUIDEDE MEDITATIONER
    En om ugen. Sådan får du det optimale ud af forløbet med 12 min. om dagen.

   PLUS BONUSSER

   • BONUS 1: All access pass til alt materiale – Du får evig adgang meditationer, masterclasses, lives, tjeklister, workbooks etc.
   • BONUS 2: Du får rettighederne til at bruge meditationerne og guide andre, enten privat eller i din virksomhed som en freebie eller i et produkt, du laver. Du skal blot have mediteret før, og nævne at du har rettighederne fra Liselotte Ellegård.

    Den fulde pris: 2.500 kr.

   Din pris: 3 rater a 450 kr.

   Eller: Et engangsbeløb på 1.195 kr.

   Priserne er inklusiv moms – Tilbuddet gælder i begrænset tid.

   Hvad

   3 ugers 5D meditationsforløb med ascensionrejse, workbooks, tjeklister, masterclasses, meditationer og medlemsgruppe.

   Hvornår

   Start lige når du vil.
   Du kan selv bestemme, om du ønsker det tager 3 uger eller længer, for du har evigt adgang.

   Hvorfor

   Fordi du har betydning. Dit liv, din krop, dine sjæl og dine relationer har betydning. Det, du bidrager med til verden, har betydning. Der findes ikke større grunde end DIG!

   Tiden er inde til at handle på din
   dybeste længsel og din højeste vision.

   Du er i gode hænder og kan nyde det hele fra din havestue, kontorstol, skov, seng, sofa … ja, lige hvor det passer dig.

     Fordelene ved kurset er, at du kan deltage fra, hvor du vil. Du skal ikke transportere dig, og du kan ikke komme bagud, for alt bliver optaget, så du kan være med i dit eget tempo. Du kan vælge at køre det helt self paced eller komme og være med live, så vi møder hinanden. Jeg, Liselotte Ellegaard er din host, ascensionguide, meditationslærer og underviser. Jeg vil lære dig at tage din bevidsthed med på en transformerende ascensionrejse, så du kan skabe forandring på det område i dit liv, du har brug for lige nu og ind i hele 2024! Uanset om det er helbred, relationer, økonomi, arbejde, forretning…har du lyst til at være med?

   Har du overvejelser, så tjek om svaret er her

   Skal man være god til at meditere?

   Du må være med både som begynder og øvet.

   Det vigtige er mere, at du tager kurset i dit eget tempo. Hvis du er helt ny i meditation, kan du få adgang til basic groundende meditationer helt gratis. Når du træner dem nogle uger inden vi starter, blot 12 minutter om dagen, så er du tip top klar, når forløbet startet. Du skal blot skrive en mail på kontakt@liselotteellegaard.dk efter din tilmelding og skrive, du har brug for at varme op og få maks ud af forløbet.

   Forløbet er ikke anbefalelsesværdigt for mennesker med svære psykiske lidelser. Ikke fordi meditation ikke ville kunne hjælpe, men fordi forløbet er et gruppeforløb, og der er ikke den rette ramme for dybdegående individuel vejledning. Nogle meditationer og psykiske lidelser matcher hinanden bedre end andre. Tal med enten en behandler du har tillid til eller med en læge, hvis du er i tvivl.

   Er der andre udgifter end selve kurset?

   Nej, al materiale er inkluderet.

   Hvordan får jeg adgang til materialet?

   Du får adgang til en passwordbeskyttet platform, hvor du kan tilgå materialet, som du ønsker.

   Det sker via email, som du får tilsendt med brugernavn og password.

    

   Hvor skal jeg henvende mig, hvis jeg ikke kan komme ind på platformen?

   I tilfælde af at du ikke kan komme ind på platformen og tilgå materialet, så kontakter du webmaster Poul Theodorsen på poul.theodorsen@mindfulsolutions.dk Han hjælper dig helt sikkert på.

   Hvornår kan jeg starte?

   Der bliver åbnet for platformen d. 11.11. om morgenen, hvor du får adgang til et powerfuldt manifestation scipt, som du varmer op med til forløbet og bruger hver dag under hele forløbet. Så du starter d. 11.11. på ascensionrejsen! Første masterclass går i luften d. 23. november kl. 19.30 og så kører vi 3 uger frem og slutter d. 12.12.
   Alle masterclasses ligger på torsdage om aftenen. Alle lives ligger på tirsdage, klokkelæst kommer. Alt bliver optaget, så du kan se replay.

   Hvordan og hvor foregår kurset?

   Hvordan og hvor foregår meditationsforløbet?

   Forløbet foregår online. Masterclasses via Zoom og Lives i privat FB medlemsgruppe.
   Du starter med at modtage power manifestation script d. 11.11.. Du henter det selv på platformen, som du får adgang til. Den bruger du til at varme op med indtil, vi starter.

   Alle datoer og tidspunkter samt adgangskoder og links får du tilsendt med mail, så du har det fulde overblik. Alt bliver optaget, så du kan tilgå det når det passer dig.

    

   Jeg kan ikke finde kvitteringen på mit køb, hvad skal jeg gøre?

   Kig først i dit spamfilter, og hvis ikke den er der og heller ikke i din indbakke maks. en time efter, du har tilmeldt og betalt, så skriv til webmaster Poul Theodorsen poul.theodorsen@mindfulsolutions.dk

   Poul vil hjælpe dig så du får din kvittering.

   Jeg har ikke fået en mail med info og adgang, hvor skal jeg henvende mig?

   Kig først i dit spamfilter, og hvis ikke den er der og heller ikke i din indbakke maks. en time efter, du har købt kurset, så skriv til webmaster Poul Theodorsen poul.theodorsen@mindfulsolutions.dk

   Poul vil helt sikkert hjælpe dig, så du får din mail. Vi er der for dig hele vejen.

   Liselotte Ellegaard i medierne

   © Liselotte Ellegaard 2023 – CVR: 33926472 – Trindsøvej 6, 8000 Aarhus C – Cookie- og privatlivspolitik