Referencer Fra Iværksættere

Jeg gik derfra med den vildeste can-do følelse

Hvad gav workshoppen mig? Jeg fandt ud af, at jeg selv og min historie er et salgsværktøj, og for at få succes kræver det, at man åbner op for at få det rigtige publikum, og at målgruppen er defineret for at kunne komme i mål og ramme mine ønskekunder.

Og så var der super forhold og forplejning hele dagen igennem – meget professionelt sat op og Liselotte er en super facilitator. 

Det var en rigtig god oplevelse at møde andre, som har de samme drømme og bekymringer, møde nogle jeg kunne netværke med og mødes med efterfølgende, plus at jeg fik nogle konkrete input til at finde min målgruppe, og hvordan jeg starter med at kommunikere til dem.

Jeg har været selvstændig før, så jeg vidste godt at jeg vil kunne gå selvstændig igen, men workshoppen gav mig masser af refleksion og ny energi til at forfølge den nye drøm og gøre det til en realitet.

Liselotte er det perfekte match for mig

Liselotte har en helt speciel evne til at være nærværende, nede på jorden, formidlende og SUPER professionel. Hun skaber et rum, hvor man bliver hørt, forstået og har lyst til at udvikle sig. Hun fanger alle spørgsmål op og kommer med masser af input til os hver især. Jeg er taget hjem fra workshoppen ”Frigør Dit Arbejdsliv” med gå-på-mod, nysgerrighed og en klar beslutning om, at Liselotte er det perfekte match for mig. Hendes evne til at formidle, skabe energi og give mig forståelsen af, at MIN historie kan gøre en kæmpe forskel for andre, var spot on. Så det er både med stolthed, høje forventninger og en kæmpe portion power, at jeg kaster mig ud i business forløbet ”Ræk ud efter stjernerne”. Jeg kan på det varmeste anbefale dig, der overvejer at blive selvstændig, at tage med på workshoppen.

Det rykkede virkeligt at finde min livsværdier

Da jeg tilmeldte mig workshoppen var jeg selvstændig sanglærer og kordirigent på 4. år, men med et krævende bijob, som tog alt for meget tid og fokus væk min egen virksomhed.

Noget af det, der virkelig rykkede på workshoppen, var arbejdet med at afdække livsværdier og finde ud af, at jeg havde lyst til at være 100% selvstændig.

At jeg havde lyst til at udvikle mig og udvide min forretning til noget større – og at jeg havde lyst til at lære noget nyt.

At jeg havde nogle gode, brugbare kompetencer, som jeg havde gemt væk og negligeret gennem længere tid.

Det var en overraskelse – eller måske nærmere en lettelse – jeg fik den dag på workshoppen.

Jeg følte både glæde og stolthed over, at jeg, med mine kompentencer som sanger, musiker og performer, ville kunne gøre en forskel for andre.

Det var også Liselottes energi og tro på, at alt kan lade sig gøre, hvis bare man brænder for det, som gav mig noget unikt.

Jeg vil anbefale workshoppen til kvinder i alle aldre, der har en indre gentagende stemme, som siger “there must be more to life than this”.

Det kan godt føles vildt, men gør det alligevel

Liselottes faglighed og engagement gav mig så meget

Jeg fandt ud af at min målgruppe blot venter…

Hvor har jeg lært meget, det er pengene værd

Det er ganske enkelt fantastisk og har været fuldstændigt afgørende

Jeg har endelig sagt op og er blevet direktør i egen virksomhed

Jeg har i den grad fået voldsom stor værdi i forhold til min investering

Jeg føler mig mere sikker, har større tillid til mig selv og min business

“Jeg har endelig lært at lave en salgs-funnel, der virker”

Jeg forstod ikke, hvad der skulle til rent markedsføringsmæssigt.

Jeg knoklede og knoklede i min business men intet hjalp det. Jeg kunne ikke finde fokus og jeg mærkede en følelse af at det at være selvstændig var noget alle andre end jeg kunne finde ud af. Jeg troede ikke, at der fandtes potentielle kunder til mig.

Men i virkeligheden talte jeg bare til de forkerte.

Jeg valgte Liselotte pga. hendes energi og feedback. Jeg kendte hendes koncept og havde brug for faglig sparring for at komme videre i min business.

Jeg vidste, at hun kunne hjælpe mig med at opgradere mit koncept da hun tidligere havde hjulpet mig med mit brand.

Jeg fik styr på min freebee, mit brand, min selvforståelse og selvudvikling. Så jeg voksede mere sammen med min virksomhed. Jeg lærte, hvordan man laver en salgs-funnel, der virkelig virker, at opgradere min virksomhed, at lave et webinar der sælger og at bruge min story.

Jeg har fået megameget feedback og det har været så fantastisk for mig.

Min virksomhed hedder ZENsitiv BUSINESS, som er mere end bare et navn. Det er et koncept, en bevægelse. En vision om at hjælpe kvinder til at stå stærkt i deres følsomhed, følge deres hjerter og deres kald. Der er sket et skift på star forløbet, som har fyldt mig med inspiration og ideer til min virksomhed.

Jeg har forstået, at jeg er virksomheden og selv skal være det, jeg sælger.

Star forløbet er en fantastisk kombination af selvudvikling og virksomhedsudvikling på en mindful måde. Energien og den kreative feedback og ideudvikling er uvurderlig. Den gruppedynamik, som Liselotte skaber, er ubeskrivelig.

Min virksomhed var ikke nået hertil, hvis jeg ikke havde været med på star forløbet.

Endelig kan jeg være den jeg er i min karriere

Charlotte Frimann, Erhvervsadvokat og businesscoach, Odense

Fra at føle mig frustreret og udbrændt i mit advokat job, er der sket en kæmpe ændring.

Jeg har fundet glæden igen. Jeg har startet min egen virksomhed med helt ro i maven og smilet oppe om begge ører.
Al tvivl er forsvundet, og jeg glæder mig helt vildt over at være med på uddannelsen.

Mit hjerte brænder for at coache. Allerede på den første live event sammen med de andre, fik jeg klarhed på min nye målgruppe. Og jeg fik så skarp feedback i en øvelse, vi lavede, at jeg nu er rykket længere ind i min nye business. Nu kan jeg både lave det, som får mig til at stråle og være den mor, jeg ønsker at være, takket være, at jeg fulgte Liselottes vejledning og coaching.

Noget som har været vigtigt for mig har været at kunne få frihed til at følge mit eget tempo på uddannelsen og forandre en gammel måde jeg har arbejdet på som rigtig meget er indenfor de maskuline værdier. At lære om det emne på uddannelsen har stor betydning. Plus at jeg har fået support til mine helt særligt ideer, som nu endelig for lov at vokse og blive mødt. Jeg har nemlig en passion for spirituel ridekunst, og jeg har af Liselotte fået feedback og vejledning til at følge den passion.

 

“Jeg føler mig meget længere end de af mine kolleger, der er startet som selvstændig for 1 år siden!”

Så sikker, at jeg under Star-forløbet har bedt om min opsigelse.

Jeg har oplevet flere højdepunkter under forløbet.
Særligt retreatet og den energi og inspiration, der blev skabt i gruppen.

Men også at få sendt mit første nyhedsbrev ud og fortælle omverdenen, at jeg starter for mig selv.
Og så mit første webinar, hvor jeg fik 160 tilmeldinger.

Det har været vigtigt for mig, at Liselotte, som underviser, selv har trådt vejen, og at hun har lavet en ramme og moduler, som viser, hvad der kommer før noget andet.
Der er jo rigtig meget at forholde sig til, når man starter op.

Det har også haft betydning, at Liselotte har trukket gæstelærere ind, f.eks. advokat og it-kyndige.

Og så er hendes supervision, f.eks. ift. konkrete formuleringer i nyhedsbrevet afgørende for mig, da jeg ikke er vant til at ”sælge” mig selv.
Jeg føler efter Star-forløbet, at jeg er meget længere end de af mine kolleger, der er startet for 1 år siden, så det er en dejlig fornemmelse.

Liselotte har som underviser været god til både at udfordre og understøtte min vej mod målet.

Det har også været godt at være en del af en gruppe, hvor vi alle skulle finde modet til at tage springet ud som selvstændige inden for de ”bløde værdier”.
At sælge viden, færdigheder og kompetencer som vi besidder, og som andre vil kunne have glæde af.

Alt i alt er jeg klar, selv om der er meget, jeg skal arbejde med endnu, men jeg føler, at jeg har redskaberne.

Og det er så vigtigt for mig, at jeg har gjort drømmen til virkelighed.