E-guide + Videoguide 0 kr.

Din spirituelle salgsfunnel
Sådan sælger du Meditationer, visdom og spirituelle forløb og skaber
5, 6 eller 7-cifret omsætning

 Tilmeld dig her og få straks adgang. Eller se det senere, når du er klar.

Din spirituelle business-coach

Jeg hedder Liselotte Ellegård og det er mig, der sender dig eguiden og videoguiden.

Har du ikke helt kunnet få øje på, hvordan du får dine meditationer, spirituelle værktøjer og selvudviklende indsigter ud i verden?

Ud og gøre en større forskel, mens du samtidig skaber høj indtægt på netop det?

Jeg vil i guiden dele med dig, hvordan du kan lave en spirituel salgsfunnel, som kan skabe høj omsætning. Jeg har i 10 levet af at guide meditationer, sælge uddannelser, indre lysarbejde og spirituelle forløb.

Nu vil jeg dele en spirituel funnel med dig, som virker nu.

Hvad er min historie?

Jeg var en ret almindelig “gadetøs” som legede på gaderne og i gårdene på Trøjborg i Århus, hvor jeg voksede op.

Med en familie som på ingen måde havde forståelse for selvstændig virksomhed, muligheder i livet, og at penge er noget, man kan genere.

Efter en livskrise fik jeg en spiritel åbning, som skabte meget stærke businessdrømme i mig.

Så jeg MÅTTE  starte egen forretning og følge min trang til at bidrage til verden fra hjertet.

Det blev en forretning, som skulle bringe mig et diplom for at have udviklet den på et år. Fordi jeg var en af de første på mit 4,5 årige amerikanske business-uddannelseshold, som nåede et 7 cifret beløb.

Dét havde jeg ikke set komme så længe, som jeg havde kæmpet og set andre få succes uden selv at lykkes. Men det skete.

Jeg glæder mig til at vise dig hvad du med fordel kan gøre nu for at sælge spirituelle produkter.

Varme hilsner fra Liselotte

Uddannelsesleder – Educational Psychologist – Forfatter til business bog for kvinder “Sæt dig selv og dit arbejdslivfri” – Bevidsthedstræning i 24 år ved munk – Pyskoterapeut – ICF Business coach – 4,5 års uddannelse og businesstræning i USA

 

Hvad siger andre, der har lært business hos Liselotte?

“Liselotte er den eneste business mentor, jeg har mødt til dato, hvor jeg følte et 100% match med en, der formår at koble spiritualitet, de bløde værdier som kvinde med hardcore business skills og visioner om at tjene gode penge!

Inden jeg startede forløbet havde jeg været nede med stress og kunne ikke skabe en bæredygtig forretning. Der var nul salg på det tidspunkt.

Nu har jeg kunder i biksen og er ikke længere i tvivl om salg, nu hvor jeg har lært grundig markedsføring og bygget en sund forretningsmodel.

Vil også sige, at Liselotte er en vanvittigt inspirerende kvinde og business mentor. Hun tænker lynhurtigt og er en uendelig kilde til nye ideer og indsigter.
Hun er god til at mærke ind, så hun møder dig, hvor du er, og når sessionen er ovre, kan du være helt sikker på, at du har rykket dig til et nyt sted i din personlige og forretningsmæssige udvikling.

Tine Bihlet

Wix ekspert, Tinebihlet.dk

“Liselotte har så god energi, og det er så fedt, at hvis jeg spørger om noget, jeg har brug for, så siger hun gør sådan og sådan, tag det modul, skriv sådan, og det gør jeg så, og det virker! Jeg havde ingen salg i min virksomhed, da jeg startede på hendes businessforløb. Som i: Jeg var ved at opgive og overvejede et job. MEN i løbet af 10 uger, var jeg igang med at sælge pladser på min workshop.
Jeg har lært at bruge ord i min markedsføring, som matcher mine kunder, også de spirituelle. Det er SÅ fantastisk. Liselotte har virkeligt hjulpet mig til at få hul igennem i forretningen”.

Karina Jensen

Virksomhedspodcast.dk

“At skulle navigere i det her onlinemarketing og altså skabe en online virksomhed har for mig virkelig været forvirrende, selvom jeg synes, jeg har ret meget teknisk tække.

Det har været fantastisk og uundværligt at have Liselotte på sidelinjen til at fortælle mig, hvad jeg skulle gøre step by step.

Jeg glæder mig helt vildt meget til at holde mit webinar for over hundrede mennesker.

Det er helt vildt. Det havde jeg slet ikke regnet med, kunne lade sig gøre.
Jeg har kunnet nå hertil salg på blot få måneder. Både af mit onlinekursus og min kunst.”

Emmelie Kitchell, Kunstner, landskabsarkitekt og havedesigner

Emmeliekitchell.com/havegro

“Jeg har måttet knibe mig i armen. Først har Liselotte hjulpet mig med at lave et onlinekursus, og det er helt vildt, for det blev udsolgt igen og igen. Så drømte jeg om at lave en uddannelse og tænkte, det måske var en dum ide, for hvem skulle ville betale mig for det, MEN drømmen er opfyldt, jeg er i gang med andet hold.
Liselotte er en fantastisk mentor og underviser, og det har betydet så meget, at hun har troet på mig hele vejen!”

Mette Eg, Byeg.dk

Sundhedscoach, Uddannelsesleder og Vægttabsmentor

“Den hjælp jeg fik af Liselotte både personligt og til min virksomhed har været altafgørende. Jeg var så bange for at sige op fra mit job og tro på min drøm. Men nu lever jeg mit drømmearbejdsliv. Jeg er så taknemmelig for, at jeg endelig har den frihed og den forretning, jeg ønsker”

Trine Ottesen

sammensammen.dk, Konceptudvikler og CEO

“Jeg udsatte i så lang tid at holde webinar, for jeg troede ikke, jeg kunne sælge via webinar. Men hold op det var en fantastisk oplevelse, og jeg fik bevist, at jeg kunne sælge. Jeg spurgte bare mig selv, hvorfor jeg ikke gjorde det noget før.
Liselotte har hjulpet mig både med webinar, landingsider og med en emailserie, hvor vi har arbejdet så grundigt ind i mit særlige faglige felt. Og nu er jeg også uddannet evidensbaseret mindfulness master coach hos Liselotte. Jeg er så glad”.

Mette Toft

Dekonstruer.dk, Konsulent i uddannelse og læring

© liselotteellegaard.dk 2024 – CVR: 33926472 – Trindsøvej 6, 8000 Aarhus C
Cookie- og privatlivspolitik