Lav din egen uddannelse

sælg pladser

og ryk din business

på 9 måneder

Med Liselotte Ellegaard:
Markedsføringsmentor  Certificeret business- og succescoach i USA  Egen business siden 2010  Uddannelsesleder på MMC • Educational Psychologist

Du har…

En drøm om at lave en uddannelse men bliver ved med at udskyde, fordi det bliver lidt for uoverskueligt at gøre alene.

Masser af viden og redskaber, som du brænder for at hjælpe andre med at bruge i deres arbejde med mennesker.

Allerede mange ideer til din uddannelse men ved ikke, hvordan du skal strukturere det og få afklaring på alle de vigtige detaljer.

Stor motivation for at hjælpe andre, og du er samtidig bevidst om, at det en fantastisk forretning at lave en uddannelse.

Et mål om at få mindst 8 mennesker på dit første hold til en minimum pris på 15.000 kr.

Scroll ned og se hvad du kan forvente

;

Hvilke resultater kan du forvente af de 9 måneders forløb?

  • Lavet din uddannelse med indhold, varighed og struktur
  • Sat en lækker pris
  • Sat uddannelsen op online, så du kan sælge pladser
  • Køreplanen til at markedsføre uddannelsen
  • En salgsstrategi der tiltrækker tilmeldinger
  • Lavet certifikatet, som dine kursister modtager

Derfor vil jeg hjælpe dig med at lave din uddannelse…

Min historie og faglige baggrund

Hvordan er ideen om at hjælpe andre til at lave en uddannelse blevet til? Lad mig først fortælle dig, hvordan min egen, første uddannelse blev til virkelighed. Den var nemlig længe undervejs. Måske genkender du det? Det, at lave en uddannelse, var en form for livsværk for mig. I 2012 fik jeg første gang ideen til at lave min evidensbaserede mindfulness master coach uddannelse. Det var som om, frugterne af års arbejde kaldte på at gøre en større forskel for andre. En kæmpe bowle af erfaring var ved at flyde over; vidensopsamling, træning af klienter og kunder, min kandidatuddannelse i educational psychology, min egen bevidsthedsudvikling og meditationspraksis sammen med min private ”munk” gennem 18 år, mine andre uddannelser indenfor terapi og medicinsk tilgang til stresscoaching.

Jeg havde udviklet min egen metode, Behind the 5th veil, som er en helt særlig måde at kombinere neuropsykologi, coaching, mindfulness og bevidsthedsudvikling på. En metode som blev ved og ved med at skabe forbløffende transformation i mennesker.

Præcis det gav mig en trang til at udbrede metoden. Jeg indså samtidig, at mange har en uddannelse som terapeut, coach eller behandler men har ikke lært noget om markedsføring, så jeg ville kombinere min 1-årige uddannelse med iværksætteri. Før uddannelsen blev til en succes med første hold i 2016, skulle jeg  igennem et par svære udfordringer og nogle spændende prøveballoner.

Prøveballonerne var min forberedelse. Jeg lavede noget efteruddannelse for AOFs medarbejdere, et tre ugers udviklingsforløb på De Vestindiske Øer for unge, mindfulness hos Top Danmark, Tryg, NTO og en lang række andre virksomheder.

De svære udfordringer var ikke sjove men sandelig udviklende.

Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle gøre min uddannelse til virkelighed, så jeg havde brug for hjælp.
Nogen af de dyreste coaches, jeg blev hjulpet af, gik ikke rigtigt med ind i min drøm og ide til uddannelsen.
Hver gang jeg åbnede munden om min ide, blev den enten talt ned eller direkte afvist. Jeg husker første gang, det skete. Jeg følte mig ydmyget. Coachen kaldte hver eneste person frem for at kunne stille spørgsmål, mens 200 andre kiggede på. Mit hjerte bankede hårdt, da jeg tog mod til at gå op. Det blev min tur, og jeg stillede spørgsmålet med bevidsthed om, at jeg ikke skulle holde mig tilbage bare fordi, jeg var bange:
Hendes svar var: ”Du kan ikke tale om et 1-årigt produkt, når vi lige nu arbejder med højst 6 måneders produkter….næste”. Intet andet. Jeg skulle bare gå igen, mens hun kaldte den næste frem.

Da jeg bagefter kunne stå og se på, at en anden coach fik sparring på sin ide til et 9 måneders produkt, var jeg stærkt mystificeret. Den form for afvisning af min uddannelse skete igen og igen, men nu havde jeg jo investeret og måtte få det bedste ud af det. Og det gjorde jeg så.
En anden mentor mødte mig med ”Det er meget svært at lave en uddannelse og få den godkendt”. Ingen motiverende hjælp.
Det hele ramte mig på en ubehagelig måde, men det var samtidig oplevelser, som udviklede mig til at skabe en endnu bedre uddannelse.

Først efter en krise i 2013 blev jeg endelig klar til at blive synlig online med min virksomhed. Det var blevet nok med at holde mig tilbage og lade andres meninger styre mig. Jeg fandt ud af præcis hvordan man laver en uddannelse ved at lade mig træne i markedsføring i 4,5 år i USA og kombinere det med min viden fra kandidatstudiet i educational psychology og min fortid som lærer.
Endelig satte jeg mig målet om at markedsføre min uddannelse, så den kunne starte i 2016.

Det var en fantastisk rejse, hvor jeg sammen med et team, der selv ønskede at tage uddannelsen, nåede helt nye højder i min virksomhed. Jeg havde lært det, der skulle til for at den kunne blive en succes fra starten. Og det blev den. Både takket være det lederskab, der skulle til i mit team og samarbejdet med de passionerede ildsjæle der hjalp, fordi de selv tændte på uddannelsen.

I dag kan jeg rejse rundt i verden, selvom jeg har en uddannelse, hvor hold 5 er ved at få tilmeldinger. Jeg kan udleve min passion for at afholde retreats smukke steder. Jeg kan også styre min tid på en befriende måde, fordi måden, uddannelsen er bygget op på, skaber en masse frihed.

Nu er jeg så klar til invitere dig med på din egen unikke rejse, hvor du gør din drømmeuddannelse til virkelighed. Jeg gerne vil gerne lede dig igennem, så du kan nå dit mål med den rette viden og undervisning.  Sådan at du kan gå uden om de forsinkelser, tvivl, blinde vinkler, som jeg selv gjorde.