Vilkår og betingelser for onlinekurset Luksus gateway til succes

pr. 1. juli 2022

UDBYDER OG PRODUKT

Onlinekurset Luksus gateway til succes udbydes af Liselotte Ellegaard, Gartnerivej 1A, 8220 Brabrand, CVR nr. 33926472, kontakt@mindfulsolutions.dk, tlf. 53571130.

Onlinekursets indhold fremgår af beskrivelsen www.liselotteellegaard.dk/luksusgateway

BINDENDE TILMELDING

Du tilmelder dig onlinekurset ved at udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden www.liselotteellegaard.dk/luksusgateway
Ved tilmeldingen accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for dit køb.

Tilmeldingen er bindende. Det betyder, at indbetalinger ikke refunderes efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret, der fremgår af forbrugerlovgivningen.
Hvis du har modtaget adgang til digitalt indhold, inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, bortfalder fortrydelsesretten.

Du modtager straks ved tilmelding en velkomst-mail.
Du modtager også en mail med oplysninger om adgang til kurset.

Hvis du har modtaget et særligt tilbud på onlinekurset, som ikke fremgår af online-siden www.liselotteellegaard.dk/luksusgateway, enten fordi du har deltaget i en uddannelse eller workshop, eller har fået et tilbud via nyhedsbrev, da er det prisen på det tilbud, du har modtaget, som er gældende.
Du tilmelder dig så via et tilsendt link.
Øvrige vilkår og betingelser er gældende for alle tilbud.

ANSVAR

Liselotte Ellegaard er forpligtet til at levere alt indhold, som det fremgår på siden www.liselotteellegaard.dk/luksusgateway.
Liselotte Ellegaard er ikke ansvarlig for kundens resultater, personlige udvikling, gennemførelse af moduler eller virksomhedsudvikling.

OPHAVSRET

Liselotte Ellegaard har alle rettigheder over de produkter og materialer, som du får stillet til rådighed i forbindelse med kurset.

Når du tilmelder dig, får du brugsret til kursets produkter og materiale. Brugsretten er personlig og gælder kun til eget privatbrug. Det betyder, at produkter og materiale ikke må kopieres, videregives, eller på anden måde udbredes, hverken elektronisk eller på anden vis, uden forudgående skriftligt samtykke fra Liselotte Ellegaard. Produkter og materialer må heller ikke videresælges til tredjemand eller udnyttes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Liselotte Ellegaards virksomhed.

UENINGHED OG UOVERENSSTEMMELSER

Hvis der skulle opstå uenighed mellem Liselotte Ellegaard og en kunde, er parterne enige om, at ingen af dem engagerer sig i nogen adfærd eller kommunikation, offentlig eller privat, der har til formål at nedgøre eller skade den anden part.